Schimb de carti / Bookcrossing 5

O sa fie in septembrie. Pana atunci Gramo mai planuieste sa mai ascunda niste carti (avem Complexul lui Portnoy de la blog de umor) si sa mai contribuie la biblioteca virtuala privata schimbdecarti@gmail.com (vezi aici, aici sau aici, de pilda).

Acum niste lamuriri pentru cei care au intrat mai tarziu. Schimb de carti e un blog colectiv – oricine poate contribui cu insemnari (vezi aici). Ideea e sa gasim mai usor carti pe care am vrea sa le citim si sa discutam, daca vrem, despre cartile pe care le-am citit.

Sunt mai multe lucruri care intra aici:
– intalnirile dintre bloggeri care fac schimb de carti intre ei (intalniri de care s-au ocupat I-dana, Bookblog, Adrian Ciubotaru si Gramo) – cartile aduse la aceste intalniri ajung inapoi la proprietari;

– jocul cu cartile ascunse prin oras (in care au intrat Blog de umor, Teo, Theo si Eliza, Toffee si Gramo) – in cazul asta cartile circula pana cand se pierd 🙂

– donatii de carti; e vorba fie de donatii virtuale – carti puse in biblioteca virtuala schimbdecarti (adica sunt trimise ca attachment pe o adresa de mail, intr-un cont in care ne putem loga toti) sau link-uri catre carti in format electronic postate aici, fie de donatii reale – carti aduse la intalnirile dintre bloggeri (la proiectul asta au contribuit Alexandra, Geo Atreides, Gramo si altii).

Tot pe blog oamenii se pot interesa unde gasesc carti pe care le cauta (asta in cazul in care le raspunde cineva 🙂 ) si pot discuta despre ce au citit (sigur, pentru ultima chestie exista si Bookblog si Bookaholics).

Cam asta e.

p.s. Am mai facut o incercare, dar nu strica inca una. Ce idei de denumiri aveti pentru intalnirile la care se face schimb de carti?

Reclame

Un răspuns to “Schimb de carti / Bookcrossing 5”

  1. Ufff, de data asta sper sa ajung si eu, am o gramada de „bunatati” de adus inapoi si, probabil, voi mai adauga 🙂

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: