Vine Gaudeamus!

Gaudeamus o sa fie de miercuri pana duminica, la Romexpo. See you there! 🙂

[Gramo]

Reclame

5 răspunsuri to “Vine Gaudeamus!”

 1. Revista CUVANTUL va invita, joi, 22 noiembrie, la ora 17.00, la Targul de Carte GAUDEAMUS, la o dezbatere intre doi scriitori despre blogging, Wikipedia si alte pasiuni web 2.0.
  Florin Iaru crede ca bloggingul este pierdere de timp, iar Wikipedia o enciclopedie lipsita de incredere. Cezar-Paul Badescu are blog din august 2007. „Am pornit acest blog, spunea atunci, cu ideea ca nu ar strica un inventar al lucrurilor facute să ne enerveze – un inventar care poate ne va ajuta sa nu ne lasam coplesiti de ele.” Timp de o ora cei doi, alaturi de bloggeri si wikipedisti, vor argumenta pro si contra acestui mediu online.

  Pentru ca exista o conexiune Internet wireless, va invitam sa aduceti laptopurile pentru a face pentru prima data live-blogging la Targul de Carte. Si volumele celor doi autori pentru a le completa paginile pe Wikipedia sau pentru o sesiune de bookcrossing. Putem sa-l convingem pe Florin Iaru ca Internetul nu a ajuns un recycle bin al obsesiilor noastre? Sau pe Cezar-Paul Badescu ca blogul e o jucarie perisabila?

  Atunci ne vedem joi, ora 17.00, Targul de Carte GAUDEAMUS, in spatiul de evenimente nivel 3.20.

  http://www.cuvantul.ro
  http://tupa.cuvantul.ro/

 2. 10x! 🙂 a scris si Cezar despre asta aici

 3. [nu uitatzi] sa descoperitzi „cartea cu bunici”, marius chivu (ed.)!sambata, in 24, la 12h00 se lanseaza, de humanitas.

  toate drepturile de autor sunt cedate unui/unor orfelinate, in ideea de a lega simbolic bunici si copii care nu si-au cunoscut bunicii.

 4. @alexandra: foarte fain! din pacate, n-am avut cum sa ajungem la lansare, iar cand am ajuns la Gaudeamus ne-am luat cu alte lucruri 😦 dar o sa cautam cartea!

 5. @gramo: intr-un fel, bine ca v-atzi vazut de ale voastre; data si ora pe care le luasem de pe site-ul gaudeamus au fost modificate, pare-se, asa ca volumul s-a lansat duminica abia. suplimentul de cultura a scris deja despre carte, prin adriana babeti (nr. 155) [+ bloggeri diversi, coautori sau nu]. eu n-am vazut cartea deocamdata, dar ii fac promo in continuare 🙂

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: