100 de carti

100 de carti este locul unde veti avea ocazia sa aflati care sunt acele publicatii din domeniul beletristicii capabile sa suscite un interes deosebit si în special – de ce.

Cei pasionati vor putea sa îsi exprime aici punctul de vedere asupra lucrarilor prezentate, în raport cu recenziile deja publicate, prin intermediul unui vot însotit de comentariu. Astfel, veti constitui un progresiv un top al lecturilor favorite. Mai mult, veti putea voi însiva sa publicati pe site recenzii ale cartilor care v-au impresionat sau care au exercitat o provocare sub orice aspect – emotional, intelectual, spiritual, sau, în cazul celor cu preocupari de natura literara – nivelul tipului de scriitura, aspectele de stilistica, structura si organizare a discursului, precum si strategiile de receptare a textului.

Fiecare recenzie sau comentariu critic are greutatea sa – site-ul va deveni o oglinda a spatiului si receptarii culturale în spatiul românesc.

100 de carti este locul care va deschide poarta catre universul infinit al cartilor, unde fiecare punct îsi are locul sau esential- asemeni unei chei de bolta.

[via]

Reclame

Un răspuns to “100 de carti”

  1. […] de la lansare cu scopul de a promova proiectul (ordinea este pur intamplatoare): Rebecca, Oricum, Bookgames, Sorin Tudor, Blogul Voce.ro, Carina Sava, Marius […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: